ZADZWOŃNAPISZ EMAIL

Oddział Kraków/Balice

Jolanta Suder

Dyrektor Oddziału Kraków/Balice

j.suder@bako2000.pl

32-083 Balice
ul. Przemysłowa 23
tel. +48 12 285 57 10
fax.+48 12 285 57 20
e-mail: krakow@bako2000.pl

Oddział Włocławek

Zbigniew Lewandowski

Dyrektor Oddziału Włocławek

wloclawek@bako2000.pl

87-880 Brześć Kujawski
Pikutkowo 35E
tel. (54) 233 84 50
fax. (54) 232 00 56
e-mail: wloclawek@bako2000.pl

Formularz kontaktowy

Współpraca

Jeśli masz ochotę przesłać nam wstępny zarys aranżacji lub skontaktować się zapraszamy do naszego formularza kontaktowego:

Skontaktuj się z nami

Krajalnica półautomatyczna do wędlin YG-03120
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.1- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.2- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.3- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.4- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.5- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.6- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.7- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.8- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.9- Bako2000

Krajalnica półautomatyczna do wędlin YG-03120

000

Opis

Krajalnica półautomatyczna do wędlin i serów 250 mm marki Yato Gastro YG-03120 jest profesjonalnym urządzeniem gastronomicznym przeznaczonym do użytku w zakładach gastronomicznych, restauracjach, sklepach spożywczych oraz firmach cateringowych. Sprzęt ten fantastycznie sprawdzi się do krojenia wędlin i sera. Obudowa urządzenia w całości zrobiona została z wysokiej jakości tworzywa zaś podstawa krajalnicy zrobiona z wysokiej klasy stopu aluminium z lakierowaną powierzchnią w kolorze szarym. Warto zaznaczyć, że tarcza tnąca została ustawiona ukośnie wraz z wózkiem, co ułatwia krojenie. Standardowo krajalnica Yato Gastro wyposażona została w wbudowaną ostrzałkę, co umożliwia szybkie naostrzenie tarczy tnącej bez konieczności jej demontażu.

Dane techniczne:

Średnica noża [mm] 250
Wymiary (DxSxW) [cm] 47x38x41



pl Polish
en Englishde Germanpl Polish