ZADZWOŃNAPISZ EMAIL

Oddział Kraków/Balice

Jolanta Suder

Dyrektor Oddziału Kraków/Balice

j.suder@bako2000.pl

32-083 Balice
ul. Przemysłowa 23
tel. +48 12 285 57 10
fax.+48 12 285 57 20
e-mail: krakow@bako2000.pl

Oddział Włocławek

Zbigniew Lewandowski

Dyrektor Oddziału Włocławek

wloclawek@bako2000.pl

87-880 Brześć Kujawski
Pikutkowo 35E
tel. (54) 233 84 50
fax. (54) 232 00 56
e-mail: wloclawek@bako2000.pl

Formularz kontaktowy

Współpraca

Jeśli masz ochotę przesłać nam wstępny zarys aranżacji lub skontaktować się zapraszamy do naszego formularza kontaktowego:

Skontaktuj się z nami

Krajalnica półautomatyczna do wędlinYG-03110 22mm Yato Gastro
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.1- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.2- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.3- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.4- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.5- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.6- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.7- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.8- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.9- Bako2000

Krajalnica półautomatyczna do wędlinYG-03110 22mm Yato Gastro

000

Opis

Krajalnica do sera i wędlin Yato Gastro YG-03110 o średnicy noża 220 mm jest sprzętem przeznaczonym do krojenia wędlin i sera w restauracjach, zakładach gastronomicznych, firmach cateringowych oraz sklepach spożywczych. Urządzenie jest bardzo solidne i wytrzymałe, gdyż cała konstrukcja zrobiona została z wysokiej jakości aluminium z lakierowaną powierzchnią w szarym kolorze. Ponadto tarcza tnąca ustawiona została skośnie wraz z wózkiem, co ułatwia pracę krajalnicy. Warto dodać również, że krajalnica Yato posiada ostrzałkę półautomatyczną, co umożliwia szybkie naostrzenie noża krajalnicy bez konieczności demontażu.

Dane techniczne:

Średnica noża [mm] 220
Wymiary (DxSxW) [cm] 47 x 34 x 37



pl Polish
en Englishde Germanpl Polish