ZADZWOŃNAPISZ EMAIL

Oddział Kraków/Balice

Jolanta Suder

Dyrektor Oddziału Kraków/Balice

j.suder@bako2000.pl

32-083 Balice
ul. Przemysłowa 23
tel. +48 12 285 57 10
fax.+48 12 285 57 20
e-mail: krakow@bako2000.pl

Oddział Włocławek

Zbigniew Lewandowski

Dyrektor Oddziału Włocławek

wloclawek@bako2000.pl

87-880 Brześć Kujawski
Pikutkowo 35E
tel. (54) 233 84 50
fax. (54) 232 00 56
e-mail: wloclawek@bako2000.pl

Formularz kontaktowy

Współpraca

Jeśli masz ochotę przesłać nam wstępny zarys aranżacji lub skontaktować się zapraszamy do naszego formularza kontaktowego:

Skontaktuj się z nami

Krajalnica półautomatyczna do wędlin Yato Gastro -03118 250 mm
  • Kajalnica -Yato Gastro 03118- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.1- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.2- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.3- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.4- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.5- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.6- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.7- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.8- Bako2000
  • Kajalnica -Yato Gastro 03110.9- Bako2000

Krajalnica półautomatyczna do wędlin Yato Gastro -03118 250 mm

000

Opis

Krajalnica do wędlin i sera YG-03118 marki Yato Gastro o średnicy noża 250 mm jest urządzeniem gastronomicznym przeznaczonym do krojenia sera w firmach cateringowych, sklepach spożywczych, restauracjach oraz zakładach gastronomicznych. Urządzenie charakteryzuje się wysokiej jakości obudową, gdyż jego konstrukcja w całości wykonana została z wysokiej klasy stopu aluminium z powierzchnią lakierowaną w kolorze szarym. Krajalnica Yato posiada wysokiej jakości nóż ustawiony ukośnie wraz z wózkiem ułatwiającym pracę. Warto zaznaczyć również, że sprzęt wyposażony został w ostrzałkę pół-automatyczną, co umożliwia w ciągu paru sekund naostrzenie noża bez konieczności demontażu.

Dane techniczne:

Średnica noża [mm] 250
Wymiary (DxSxW) [cm] 47 x 36 x 41



pl Polish
en Englishde Germanpl Polish