ZADZWOŃNAPISZ EMAIL

Oddział Cholerzyn

32-060 Cholerzyn
ul. Cholerzyn 501
tel. +48 12 285 57 10
e-mail: krakow@bako2000.pl

Oddział Włocławek

Zbigniew Lewandowski

Dyrektor Oddziału Kruszyn

wloclawek@bako2000.pl

87-853 Kruszyn
ul. Nowa Wieś 18
tel. (54) 233 84 50
e-mail: wloclawek@bako2000.pl

Formularz kontaktowy

Współpraca

W celu przesłania wiadomości, zapraszamy do formularza kontaktowego

https://bako2000.com.pl/kontakt/

Skontaktuj się z nami

Kotleciarka elekrtyczna Carneoline S 111 plus Bizerba
  • Kotleciarka- BizerbaS111-Bako2000

Kotleciarka elekrtyczna Carneoline S 111 plus Bizerba

000

Opis

Maszynka do schabowych Bizerba jest urządzeniem służącym do przygotowywania mięsa poprzez nacinanie do krótkiego grillowania, podsmażania, duszenia lub marynowania. Możliwe jest także serwowanie świeżych sałatek, dań z kiełbasy oraz precyzyjnie pokrojonych owoców warzyw czy też grzybów. Urządzenie Bizerba Carneoline S 111 plus jest niezawodnym multitalentem oferującym ogromne wsparcie każdego dnia w miejscu pracy. Wewnętrzny system schładzania silnika wraz ze specjalnym napędem pasowym umożliwiają wyjątkowo estetyczny proces krojenia. Transparentna osłona wykonana z wysokiej jakości poliwęglanowego tworzywa sztucznego jest bardzo odporna a także jest synonimem najwyższego bezpieczeństwa i optymalnej kontroli w trybie krojenia. Zaś duży lej wlotowy umożliwia szybkie i bezproblemowe przetwarzanie kawałków mięsa o grubości do 30 mm. Urządzenie doskonale sprawdzi się nie tylko w zakładach mięsnych i w handlu detalicznym ale także w kuchniach gastronomicznych, kantynach i firmach cateringowych. Wymiary kotleciarki: 405 x 350 x 456 mm.

Cechy produktu:

• Kompletna obudowa ze stali szlachetnej o najwyższej jakości
• Szeroka powierzchnia rozstawienia to gwarancja stabilności urządzenia
• Zamknięta konstrukcja to gwarancja szybkiego, dokładnego oraz wygodnego procesu czyszczenia
• Wyjątkowo higieniczna, wodoodporna klawiatura foliowa




pl Polish
en Englishde Germanpl Polish