Kotleciarka elekrtyczna Carneoline S 111 plus Bizerba
Opis
Maszynka do schabowych Bizerba jest urządzeniem służącym do przygotowywania mięsa poprzez nacinanie do krótkiego grillowania, podsmażania, duszenia lub marynowania. Możliwe jest także serwowanie świeżych sałatek, dań z kiełbasy oraz precyzyjnie pokrojonych owoców warzyw czy też grzybów. Urządzenie Bizerba Carneoline S 111 plus jest niezawodnym multitalentem oferującym ogromne wsparcie każdego dnia w miejscu pracy. Wewnętrzny system schładzania silnika wraz ze specjalnym napędem pasowym umożliwiają wyjątkowo estetyczny proces krojenia. Transparentna osłona wykonana z wysokiej jakości poliwęglanowego tworzywa sztucznego jest bardzo odporna a także jest synonimem najwyższego bezpieczeństwa i optymalnej kontroli w trybie krojenia. Zaś duży lej wlotowy umożliwia szybkie i bezproblemowe przetwarzanie kawałków mięsa o grubości do 30 mm. Urządzenie doskonale sprawdzi się nie tylko w zakładach mięsnych i w handlu detalicznym ale także w kuchniach gastronomicznych, kantynach i firmach cateringowych. Wymiary kotleciarki: 405 x 350 x 456 mm.
Cechy produktu:
• Kompletna obudowa ze stali szlachetnej o najwyższej jakości
• Szeroka powierzchnia rozstawienia to gwarancja stabilności urządzenia
• Zamknięta konstrukcja to gwarancja szybkiego, dokładnego oraz wygodnego procesu czyszczenia
• Wyjątkowo higieniczna, wodoodporna klawiatura foliowa